Magyarország Top 10 online marketing ügynöksége - 2024

A top 10 online marketing ügynökség Magyarországon az ugynoksegkereso.hu listáján! Ezzel a toplistával szeretnénk segíteni neked, hogy minél gyorsabban megtaláld az igényeidnek megfelelő online marketinges céget. Ha épp online marketing ügynökség partnert keresel, akkor válassz az alábbi lista alapján a magyarországi top 10 marketing ügynökség közül és dolgozz együtt a legjobbakkal! A hazai top marketingügynökségek listájának sorrendjét ezen elvek alapján állítjuk össze. Kezdd el az együttműködést az alábbi megbízható és profi cégek egyikével, hogy a Te online megjelenésed legyen a legjobb a piacon!

Ha érdekelnek a top magyar amazon ügynökségek, PR ügynökségek, Keresőoptimalizáló ügynökségek, illetve weboldal készítő cégek, akkor tekintsd meg további listáinkat!

Local Moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Long-distance Moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Commercial moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Packing Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Storage Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Furniture Assembly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Exaline logó

Exaline

Hirdetés

Teljes online marketing kivitelezés Garancia vállalással. Fontos számunkra, hogy win-win helyzetet alakítsunk ki ügyfeleinkkel, ez pedig csak úgy tud megvalósulni, ha mi felelősséget vállalunk az eredményekért.

5/5
Selector logó

Selector

Hirdetés

Full-service digitális marketing ügynökségként lelkesen kutatjuk és kombináljuk azokat az online marketing megoldásokat, technológiákat és eszközöket, amelyekkel a legnagyobb értéket teremthetjük Ügyfeleinknek.

4.5/5

Optimalizált Online Marketing

Hirdetés

Ügynökségünk fő profilja a Google és Meta (korábbi nevén Facebook) hirdetések kampányainak létrehozása és finomhangolása, valamint az általuk hirdetett weboldalak teljesítményének növelése. Fiatalos lendülettel és szakértelemmel rendelkező Google Partners ügynökségként állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy maximálisan kiaknázhassák a digitális marketing lehetőségeket.

4.5/5

SocialWings

Hirdetés

Full stack digitális online marketing ügynökség erős PPC és e-mail marketing fókusszal, mely kiegészül grafikai, fejlesztői és tartalomgyártói szaktudással is annak érdekében, hogy ügyfeleinknek hatékonyan tudjunk segíteni.

4.5/5

PPC Media

Hirdetés

A PPC Média egy nemzetközi Google Ads kampánykezelésre specializálódott online marketing ügynökség és Magyarország egyik vezető Google Ads ügynöksége, immáron több, mint 17 éves tapasztalattal. Főleg Performancia és Branding hirdetéskezelési szolgáltatást nyújt partnerei számára.

 

4.5/5

Klikkmánia

Hirdetés

Cégünk több mint 1 évtizede nyújt kimagasló színvonalú szolgáltatásokat hazai és nemzetközi ügyfelei részére Magyarország első keresőmarketing ügynökségeként. Válljuk, hogy a folyamatos visszacsatolás a bizalmon alapuló partneri viszony alapja.

4.5/5

Seven Digits Media

Hirdetés

Full-stack digitális ügynökség kizárólag harcedzett, senior szakértőkkel és a legprofibb online eszközökkel. Ha számosítható, valós eredményekbe szeretnél fektetni, vár a 7Digits!

4.5/5

PPC Online Webmarketing

Hirdetés

Friss, fiatalos lendületű csapat vagyunk, a szakmai vezetőnk több, mint 10 éves ügynökségi tapasztalata hasznosul minden projektünknél. Számos sok éve elégedett ügyfelünk van, szívesen segítünk Neked is Google Ads, Facebook és Instagram Ads, LinkedIn, SEO és WordPress weboldalak kapcsán.

4.5/5

BOOM Marketing Agency

Hirdetés

Segítünk a következő szintre lépni. Bármekkora vállalkozásról is legyen szó, a szintlépés sosem egyszerű. Mi abban segítünk, hogy az online marketing rendszered felépítésével a következő szintre tudj lépni.

4/5

DLX Media

Hirdetés

2019.06.07-én alakult meg a DLX MEDIA Kft. specializálódva a tartalomgyártásra, videó készítésre, márkaépítésre, később bővült a tevékenység a podcast készítéssel, saját stúdióval. Az alapítás óta folyamatos a fejlődés, jelenleg kb 50 ügyfelet szolgálunk ki, 15 fős csapattal.

4/5

InterWORD

Hirdetés

„Digitális Ötletek, Valós Eredmények a Királynék Városából ,Veszprémből.” Csapatunk a kreativitást és stratégiai éleslátást ötvözi. Célunk, hogy lendületet adjunk ügyfeleink online jelenlétének, kezdve a brand építés izgalmától egészen a célzott digitális hirdetésekig.

4/5

Fusion 4

Hirdetés

Minden ügynökség ugyanazt mondja, és nem tudsz választani? Szavazz ránk! Meghallgatunk. Közérthetően elmondjuk, mire van szükséged. Profin meg is csináljuk! Céged marketingje nem egy feneketlen kút, hanem egy pénz- és értékteremtő befektetés lesz. FUSION4 | Az ügynökség, ami felemel!

4/5

360 Marketing

Hirdetés

Növeljük üzleted online jelenlétét és eredményeit! Profi csapatunk stratégiát tervez a márkád építéséhez és megvalósítja a feladatokat a célok eléréséhez. Hatékony SEO és PPC megoldások céged számára. Inspiráció és eredmények egyben.

4/5

Klikkmarketing

Hirdetés

Ha egy szuper vállalkozást akarsz építeni, akkor nincs heti 1-2 napod az online marketingre. Te a vállalkozásodat akarod építeni. Mi pedig az online marketing aktivitásodat, ami elég bevételt generál a céged és a családod számára.

4/5

Chiro

Hirdetés

Több mint egy évtizedes tapasztalattal, nagy csapattal dolgozunk azon, hogy céged a leghatékonyabban tudjon eredményeket elérni.  Online marketing stratégia tervezése, közösségi média, PPC hirdetések, employer branding, podcast, videó marketing, blog, hírlevél, tanácsadás.

4/5

Future Management

Hirdetés

Több mint 10 év digitális marketing tapasztalattal, 23 fős online marketing ügynökségünk teljeskörűen szolgálja ki partnereinket a stratégiai tervezéstől a folyamatos kivitelezésig. Kiemelt területeink: egészségügyi marketing, webshop marketing, szolgáltatás marketing és munkáltatói márkaépítés.

4/5

Netmarketing

Hirdetés

Több mint 12 éve meghatározó szereplői vagyunk a hazai online marketing szektornak. Eredményorientált marketing ügynökségként teljes körű digitális megoldásokat kínálunk új és meglévő ügyfeleinknek.

4/5

Plus Creative Agency

Hirdetés

Budapesti kreatív marketing ügynökség határtalan kreativitással. Webfejlesztés, grafikai tervezés, marketing, médiavásárlás Budapest.

4/5

Online ügynökség

Hirdetés

Kampány kezelésünk fő célja, hogy a stratégiánknak megfelelő vásárlókat hozzunk a weboldalra olyanokat akik nemcsak nézelődnek, de vásárolnak és ajánlatot is kérnek. Stratégiánk fő célja a befektetés arányos megtérülés, tehát a megfelelő haszon ügyfeleink számára.​ Kielemezzük weboldalát, webáruházát, és javaslatot teszünk, illetve igény esetén el is végezzük a javasolt változtatásokat az oldalon. Célunk minden esetben az, hogy megoldjuk a kialakult helyzeteket, és az igényeket, célokat teljesítsük. 

3.5/5

CityMarketing

Hirdetés

Többet nyújtunk, mint egy ügynökség. A CityMarketing teljes körű szolgáltatást nyújtó online marketing ügynökség
Célunk, hogy támogassuk és megvalósítsuk elképzeléseid és innovatív, egyedi megoldásokat kínáljunk minden marketing jellegű igényre.

3.5/5

Toldi Marketing

Hirdetés

Segítek vállalkozásodnak a digitális térből kiemelkedni. Trendkövető, tudatos online marketing stratégiákkal és megoldásokkal biztosítom partnereim számára a minőséget. Kiváló értékeléssel rendelkezem, és a legnagyobb márkákkal is dolgozok. Te készen állsz a sikerre?

3.5/5

BDA

Hirdetés

Dinamikusan fejlődő, adatvezérelt digitális marketing ügynökség, amely innovatív megoldásokat, egyedi stratégiákat, csatornaspecifikus szakértelmet és hibátlan kivitelezést kínál vállalkozásodnak a lehető legmagasabb bevétel érdekében. Azt mutatják a számok, hogy érdemes velünk dolgozni, ezért keress minket még ma!

3.5/5

BolkoDesign

Hirdetés

Kreatív ügynökség, extrákkal. Izgalmas megoldásokat szállítunk. Cégre szabható, komplex szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, hogy sikereiken keresztül együtt lépjünk előre. #Branding #Marketing #Weboldal #Social #Production

3.5/5
Top Target Marketing Agency logó

Top target

Hirdetés

Marketing Ügynökségünk 2009 óta foglalkozik online marketinggel. Kizárólag 5-10 év tapasztalattal rendelkező, munkatársakkal dolgozunk és minden újdonságot azonnal használunk, hogy ezzel is előnyhöz juttassuk ügyfeleinket.

3.5/5

Arvali

Hirdetés

Az ArvaliCom közepes méretű PR & online marketing/tartalommarketing ügynökség, mely magas megtérülésű projektekkel támogatja ambiciózus ügyfeleit. Tapasztalt csapata nemzetközi színvonalon, de hazai árszínvonalon segíti KKV-k és nagyvállalatok céljainak elérését.

3.5/5

2100Labs

Hirdetés

Megalkotjuk a közel visszautasíthatatlan ajánlatot az online hirdetéseknél. Pszichológiai triggerek alkalmazásaval, görgetésmegállító kreatívokkal és a Thunderbolt piackutatással.

3.5/5

Welovedigital

Hirdetés

A Welovedigital online marketing ügynökség, amely PPC és SEO kampányok tervezésével és optimalizásával foglalkozik a webshopok számára. Ügynökségünk az online marketing specialistája.

3.5/5

Erika Integrált Marketing

Hirdetés

All inclusive marketing ügynökség – profi csapat Marketinges Erika szakértői vezetésével. Szakterületünk a kis- és középvállalkozások átfogó marketingje: a termékfotótól a Google, Facebook és TikTok hirdetésen át a webszövegírásig. 

3.5/5

KALU

Hirdetés

Eredményorientált online marketing ügynökség, ahol ötvözzük az üzleti hatékonyságot a kreativitással. Fő fókuszunk a short-form tartalomgyártás TikTokra, YouTubera, Instagramra és Facebookra. Partnereink közé tartozik a DPD, BioTechUSA, Meló-Diák, iDrinks és Játéknet.

3.5/5

Marketing Consulting

Hirdetés

Mi itt a Marketing Consultingnál semmit sem tartunk fontosabbnak, mint a megfelelő ügyfélélményt és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ne csak a mi ügyfeleink, de az ő vásárlóik, partnereik is ezt tapasztalják meg.

3.5/5

AdOps Digital

Hirdetés

Budapest székhelyű Full-Stack Marketing ügynökség vagyunk, ami azt jelenti, hogy az online marketing minden területén tudunk neked segíteni. Működésünk transzparens, eredményeink minket igazolnak. Kérj ajánlatot!

3.5/5

Radelit

Hirdetés

A Radelit Média egy “full service” marketing ügynökség, ahol kollégáink nap mint nap azért dolgoznak, hogy álmokat és célokat valósítsanak meg.Legyen szó digital marketingről, influencer kampányról, kisfilmről, reklámfilmről, rendezvény forgatásról, grafikai tervezésről vagy akár nyomdai gyártásról csapatunkkal azonnali megoldást kínálunk. Radelit, ha a megoldást integráltan, és egy helyen keresed!

3/5

Online Marketing Wings

Hirdetés

KKV-knak segítünk digitális marketingjük teljes körű kiépítésében, vagy fellendítésében.
A domain regisztrációtól egészen a konverzióig: webfejlesztés, digitális marketing, üzleti videó gyártás, oktatás.

3/5

Innowa Marketing

Hirdetés

Az Innowa Marketingnél a dinamizmust, a hatékonyságot és az eredményességet tartjuk a legfontosabbnak. Egy fiatalos ügynökség vagyunk, akik a legmodernebb online marketing eszközökkel segítik a vállalkozások fellendítését, illetve tovább építését. 

3/5

Yellow Bird Hungary

Hirdetés

A Yellow Bird egy 17x-es Marketing Diamond Awards díjas, 6x-os Év Kampánya díjas content and lead ügynökség Budapesten, 11 éves ügynökségi tapasztalattal és 23 éves marketing tanácsadói múlttal. Fő specialitásunk az adatbázis építés és a tartalommarketing.

3/5

Markestic

Hirdetés

A Markestic közel 10 éve foglalkozik online marketing szolgáltatásokkal. Abban tudunk segíteni, hogy felmérjük mely online platformokon lesznek a leghatékonyabbak a hirdetéseid és milyen hirdetéstípusok fogják hozni az elvárt eredményeket. Partnereink közé tartozik a Szállás.hu, Az Extreme Digital és a BOSCH.

3/5

Budapest Marketing

Hirdetés

A Budapest Marketing évek óta több országosan ismert webáruház megbízható partnere az online marketingben. Ügyfeleinket Facebook és Instagram hirdetéskezelés, Google hirdetéskezelés, TikTok hirdetéskezelés és keresőoptimalizálási szolgáltatásokkal segítjük.

2.5/5
konverzio mester logo

Konverzió Mester

Hirdetés

Király Krisztián online marketing szakértő vezetésével alakult meg a Konverzió Mester Ügynökség csapata. Mint 360 fokos digitális marketing ügynökség, mindent megcsinálunk az Ügyfeleinknek.

2.5/5

Bestmarketing

Hirdetés

Mi vagyunk az online marketing területen jártas ügynökség, amely szenvedélyesen és hatékonyan vezeti ügyfeleit a digitális siker felé. Tapasztalt csapatunk kreatív stratégiákkal és eredményorientált megoldásokkal segít kitűnni a digitális zajban. 

2.5/5

SCL Media Marketing

Hirdetés

Kreatív tervezéstől a megvalósításig. Teljeskörű online marketing szolgáltatást nyújtó csapat vagyunk, akik beleszülettek az online világba és otthon érzik benne magukat. Mindenre találunk megoldást, ez motivál minket!

2.5/5

Marketing Prezident

Hirdetés

Célunk, hogy az online marketing ugyanolyan bizalmi szakma legyen, mint az ügyvéd és a könyvelő! Ennek szentelünk, minden belső és külső oktatást is. Ügyfeleink céljainak elérése a mi legfőbb sikerünk. Ehhez a PPC-n kívül teljeskörű online marketing szolgáltatást adunk.

2.5/5

Vírus Média

Hirdetés

Magyarország egyik vezető Google keresőmarketing ügynöksége. Sikerünk a minőségi és eredményes szolgáltatásokban rejlik. Proaktív kampánytervezés, pénzspóroló együttműködés. Feltétel nélküli garancia!

2.5/5

GBH Média

Hirdetés

Hetente riportolás, valódi eredmények és lelkesedés: ez a GBH Média PPC Ügynökség. Ügyfeleink között megtalálhatóak kezdő vállalkozók, kis-és középvállalatok és nemzetközileg is elismert vezető franchise hálózat, így tudjuk, hogy miről beszélünk.

2/5

4 PROFIT MARKETING

Hirdetés

Teljes körű marketingmegoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Professzionális csapatunk hatékonyan kezeli a hirdetéseket, weboldalakat és tartalomgyártást, hogy ügyfeleink sikeresek legyenek az online térben. Válassz minket és lépj egy lépéssel előre a versenyben!

2/5

Wise Digital

Hirdetés

Dinamikusan fejlődő, adatvezérelt digitális marketing ügynökség, amely innovatív megoldásokat, egyedi stratégiákat, csatornaspecifikus szakértelmet és hibátlan kivitelezést kínál vállalkozásodnak a lehető legmagasabb bevétel érdekében. Azt mutatják a számok, hogy érdemes velünk dolgozni, ezért keress minket még ma!

2/5

Axon Digital

Hirdetés

Innovatív, adatvezérelt marketing ügynökségként büszkélkedünk azzal, hogy ügyfeleinknek kiemelkedően magas megtérülést biztosító kampányokat futtatunk. Elégedettségi garanciát kínálunk, emellett biztosítva minden ügyfelünk számára a személyre szabott törődést és dedikált kapcsolattartót.

2/5

Marketing Most

Hirdetés

A Te marketinges csapatod!
Google, Facebook, Instagram hirdetések, Weboldal és Webshop készítés, Marketing stratégia és tanácsadás.

1.5/5

Török Balázs

Hirdetés

Olyan digitális ökoszisztémákat építek, amivel hatékonyan tudnak növekedni cégek. Ha neked is okozott már gondot elérni az online marketigesedt, ügynökségedet, grafikusodat, akkor tudod, miről beszélek. A partnereimnek mindig olyan megoldásokat készítek, amiket ők is biztonsággal tudnak használni.

1.5/5

Future Marketing

Hirdetés

Adatvezérelt marketing ügynökségként a maximális ROI-ra fókuszálunk, magas szinten használva és kutatva a legújabb marketing technológiákat és az AI-t, komoly versenyelőnyt szerezve a versenytársakkal szemben.

5/5

Corrad Design

Hirdetés

Elkötelezettek vagyunk a minőségi SEO irányába. Olyan egyedi weboldalt készítünk számodra, amire építhetsz mert marketing alapú, megfelel a Google irányelveinek és amellyel eléred a kitűzött céljaidat.

5/5

Mi az online marketing?

Az online marketing, tulajdonképpen mindazon marketing tevékenységek gyűjtőneve, amelyek az interneten, tehát online csatornákon történnek. Így tehát az online marketing során magát az internetet használjuk fel, mint eszközt termékek vagy szolgáltatások reklámozására, a vevőkör szélesítésére, illetve egy brandnév ismertségének növelésére. Az online marketing minden cég esetén kifizetődő, hiszen napjainkban a társadalom szinte egésze napi szinten fogyaszt internetes tartalmakat, így az online marketing csatornák segítségével jóval könnyebben elérhetőek és megszólíthatók a potenciális vásárlók vagy ügyfelek, mintha a hagyományos marketing eszközöket vetnénk be.

Azonban a jó hír az, hogy nem kell egyedül megtervezned online marketing stratégiádat, majd megvalósítani azt, hiszen egy szakértő online marketing ügynökség szolgáltatásainak igénybevételével profi marketinges szakemberek teszik meg mindezt helyetted! Tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően segítenek megtalálni a neked való online marketing eszközöket, majd egy stratégiai tervezést követően meg is kezdődhet a közös munka.

Természetesen az, hogy melyik online marketing eszköz a neked való, sok mindenen múlhat. Így figyelembe kell venni például azt, hogy az online marketing Budapest területén vagy az egész ország területén fontos-e. Továbbá a cég arculatának kialakítása és stílusának meghatározása (amennyiben ez korábban még nem történt meg) után ki kell választani azokat a platformokat, ahol a cég potenciális közönsége megtalálható. Ebben természetesen mindig segít a választott online marketing ügynökség, azonban a marketingtevékenység csak akkor lehet eredményes, ha mindkét fél energiát fektet a tervezésbe, illetve az együttműködés során is aktívan összedolgoznak.

Mik a legfontosabb Online Marketing eszközök?

Weboldal készítés

Ha online marketing tevékenységet szeretnél végezni, a megfelelő weboldal készítése az első és legfontosabb lépcsőfok, hiszen minden további marketing folyamat erre a platformra irányul majd. Érdemes erre a munkálatra igénybe venni egy weboldal készítő cég szolgáltatásait, akik segítenek kialakítani a megfelelő webhelyet. Továbbá fontos, hogy már a honlapkészítés során vedd figyelembe a választott online marketing ügynökség tanácsait, hiszen csak így lehet a kész oldal tartalmilag és dizájn szempontból is igazán tudatos.

SEO

A SEO, vagy más néven keresőoptimalizálás egy olyan marketing eszköz, amelynek célja, hogy a készített oldal a Google-ben minél jobb helyezéseket érjen el a releváns kulcsszavak tekintetében. Ehhez egy SEO ügynökség többféle eszközt is alkalmazhat, így lehet szó a weboldal tartalmi és technikai optimalizálásáról, valamint a linképítés szolgáltatás igénybevételéről is. Ezen tevékenységeket azonban fontos, hogy megelőzze egy megfelelő kulcsszókutatás is, hiszen a SEO alapja a releváns kulcsszavak kiválasztása.

Tartalomgyártás

A tartalomgyártás, mint eszköz lényege, hogy a választott Content ügynökség vagy PR ügynökség a marketing stratégia alapján olyan értékes és valamilyen módon hasznot hozó tartalmakat készítsen, amely ha nem is direkt, hanem indirekt módon, de hozzájárulnak a vásárlás ösztönzéshez. Ennek köszönhetően a tartalomgyártás célja lehet a SEO, a linképítő cikkek vagy blog cikkek írásával, valamint lehet közösségi média marketing is, amelynek célja a poszt és sztori készítés, vagy egyes esetekben a videós anyag gyártás.

Hirdetéskezelés (PPC)

A hirdetéskezelés, vagy más néven PPC (Pay per Click) célja, hogy termék hirdetések vagy szolgáltatás hirdetések segítségével forgalmat irányítsunk a weboldalra, ezzel ösztönözve a vásárlókat. Az online hirdetéskezelés természetesen rendkívül széles eszköztárral rendelkezik, így az online marketing ügynökség által a marketing stratégiában feltüntetett hirdetéstípusok között szerepelhetnek banner hirdetések, közösségi média hirdetések, Google Ads hirdetések, valamint remarketing hirdetések is.

E-mail Marketing

Az e-mail marketing tulajdonképpen nem más, mint amikor feliratkozások által megszerzett e-mail címekre küld egy cég hírlevelet. Ahhoz azonban, hogy a küldött hírlevél valóban a várt hatást érje el, az az konverziónövelő hatást váltson ki, igazán értékesnek és relevánsnak kell lennie a címzettek számára, hiszen amennyiben ez nem teljesül, spam-ként fognak tekinteni a kapott levélre. Ezért érdemes ezen online marketing eszköz esetén is online marketing ügynökség segítségét kérni, hiszen így garantáltan a megfelelő üzenetet fogod közvetíteni feliratkozóid felé!

Még nem vagy fent a listán?

Amennyiben ügynökséged még nem került fel toplistáink egyikére, vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink minősítik a cégedet.