Magyarország Top 10 online marketing ügynöksége - 2023

A top 10 online marketing ügynökség Magyarországon az ugynoksegkereso.hu listáján! Ezzel a toplistával szeretnénk segíteni neked, hogy minél gyorsabban megtaláld az igényeidnek megfelelő online marketinges céget. Ha épp online marketing ügynökség partnert keresel, akkor válassz az alábbi lista alapján a magyarországi top 10 marketing ügynökség közül és dolgozz együtt a legjobbakkal! A hazai top marketingügynökségek listájának sorrendjét ezen elvek alapján állítjuk össze. Kezdd el az együttműködést az alábbi megbízható és profi cégek egyikével, hogy a Te online megjelenésed legyen a legjobb a piacon!

Ha érdekelnek a top magyar amazon ügynökségek, PR ügynökségek, SEO ügynökségek, illetve webfejlesztő cégek, akkor tekintsd meg további listáinkat!

Local Moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Long-distance Moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Commercial moving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Packing Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Storage Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Furniture Assembly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Exaline

Teljes online marketing kivitelezés Garancia vállalással. Fontos számunkra, hogy win-win helyzetet alakítsunk ki ügyfeleinkkel, ez pedig csak úgy tud megvalósulni, ha mi felelősséget vállalunk ez eredményekért.

5/5

Selector

Full-service digitális marketing ügynökségként lelkesen kutatjuk és kombináljuk azokat az online marketing megoldásokat, technológiákat és eszközöket, amelyekkel a legnagyobb értéket teremthetjük Ügyfeleinknek.

5/5

Mi az online marketing?

Az online marketing, tulajdonképpen mindazon marketing tevékenységek gyűjtőneve, amelyek az interneten, tehát online csatornákon történnek. Így tehát az online marketing során magát az internetet használjuk fel, mint eszközt termékek vagy szolgáltatások reklámozására, a vevőkör szélesítésére, illetve egy brandnév ismertségének növelésére. Az online marketing minden cég esetén kifizetődő, hiszen napjainkban a társadalom szinte egésze napi szinten fogyaszt internetes tartalmakat, így az online marketing csatornák segítségével jóval könnyebben elérhetőek és megszólíthatók a potenciális vásárlók vagy ügyfelek, mintha a hagyományos marketing eszközöket vetnénk be.

Azonban a jó hír az, hogy nem kell egyedül megtervezned online marketing stratégiádat, majd megvalósítani azt, hiszen egy szakértő online marketing ügynökség szolgáltatásainak igénybevételével profi marketinges szakemberek teszik meg mindezt helyetted! Tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően segítenek megtalálni a neked való online marketing eszközöket, majd egy stratégiai tervezést követően meg is kezdődhet a közös munka.

Természetesen az, hogy melyik online marketing eszköz a neked való, sok mindenen múlhat. Így figyelembe kell venni például azt, hogy az online marketing Budapest területén vagy az egész ország területén fontos-e. Továbbá a cég arculatának kialakítása és stílusának meghatározása (amennyiben ez korábban még nem történt meg) után ki kell választani azokat a platformokat, ahol a cég potenciális közönsége megtalálható. Ebben természetesen mindig segít a választott online marketing ügynökség, azonban a marketingtevékenység csak akkor lehet eredményes, ha mindkét fél energiát fektet a tervezésbe, illetve az együttműködés során is aktívan összedolgoznak.

Mik a legfontosabb Online Marketing eszközök?

Weboldal fejlesztés

Ha online marketing tevékenységet szeretnél végezni, a megfelelő weboldal létrehozása az első és legfontosabb lépcsőfok, hiszen minden további marketing folyamat erre a platformra irányul majd. Érdemes erre a munkálatra igénybe venni egy webfejlesztő cég szolgáltatásait, akik segítenek kialakítani a megfelelő webhelyet. Továbbá fontos, hogy már a honlapkészítés során vedd figyelembe a választott online marketing ügynökség tanácsait, hiszen csak így lehet a kész oldal tartalmilag és dizájn szempontból is igazán tudatos.

SEO

A SEO, vagy más néven keresőoptimalizálás egy olyan marketing eszköz, amelynek célja, hogy a készített oldal a Google-ben minél jobb helyezéseket érjen el a releváns kulcsszavak tekintetében. Ehhez egy SEO ügynökség többféle eszközt is alkalmazhat, így lehet szó a weboldal tartalmi és technikai optimalizálásáról, valamint a linképítés szolgáltatás igénybevételéről is. Ezen tevékenységeket azonban fontos, hogy megelőzze egy megfelelő kulcsszókutatás is, hiszen a SEO alapja a releváns kulcsszavak kiválasztása.

Tartalomgyártás

A tartalomgyártás, mint eszköz lényege, hogy a választott Content ügynökség vagy PR ügynökség a marketing stratégia alapján olyan értékes és valamilyen módon hasznot hozó tartalmakat készítsen, amely ha nem is direkt, hanem indirekt módon, de hozzájárulnak a vásárlás ösztönzéshez. Ennek köszönhetően a tartalomgyártás célja lehet a SEO, a linképítő cikkek vagy blog cikkek írásával, valamint lehet közösségi média marketing is, amelynek célja a poszt és sztori készítés, vagy egyes esetekben a videós anyag gyártás.

Hirdetéskezelés (PPC)

A hirdetéskezelés, vagy más néven PPC (Pay per Click) célja, hogy termék hirdetések vagy szolgáltatás hirdetések segítségével forgalmat irányítsunk a weboldalra, ezzel ösztönözve a vásárlókat. Az online hirdetéskezelés természetesen rendkívül széles eszköztárral rendelkezik, így az online marketing ügynökség által a marketing stratégiában feltüntetett hirdetéstípusok között szerepelhetnek banner hirdetések, közösségi média hirdetések, Google Ads hirdetések, valamint remarketing hirdetések is.

E-mail Marketing

Az e-mail marketing tulajdonképpen nem más, mint amikor feliratkozások által megszerzett e-mail címekre küld egy cég hírlevelet. Ahhoz azonban, hogy a küldött hírlevél valóban a várt hatást érje el, az az konverziónövelő hatást váltson ki, igazán értékesnek és relevánsnak kell lennie a címzettek számára, hiszen amennyiben ez nem teljesül, spam-ként fognak tekinteni a kapott levélre. Ezért érdemes ezen online marketing eszköz esetén is online marketing ügynökség segítségét kérni, hiszen így garantáltan a megfelelő üzenetet fogod közvetíteni feliratkozóid felé!

Még nem vagy fent a listán?

Amennyiben ügynökséged még nem került fel toplistáink egyikére, vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink minősítik a cégedet.