Top 10 keresőoptimalizáló ügynökség Magyarországon - 2024

Te is szeretnéd, ha segítene felpörgetni weboldaladat egy SEO ügynökség, de még nem találtad meg a legjobbat? A 10 legjobb SEO cég Magyarországon listánkban garantáltan megtalálod a számodra legjobb SEO céget! Válogass a legjobb SEO ügynökségek közül és működj együtt bármely csapattal, hogy a Te oldalad is az elsők közé kerülhessen Google-ben a profi keresőoptimalizálás hatására! A magyar SEO cégek többek között segíthetnek linképítésben, weboldal SEO optimalizálásban, SEO cikk írásban, valamint SEO tanácsadásban is. SEO ügynökségek listánk sorrendjét ezen elvek alapján állítjuk össze. 

Amennyiben más típusú ügynökséget lenne szükséged, nézz szét további listáink között is! Az ugynoksegkereso.hu oldalán olyan top magyar ügynökségek közül válogathatsz, akik szerepelnek a legjobb magyar amazon ügynökségek, online marketing ügynökségek, weboldal készítő cégek, valamint PR ügynökségek listáinkon!

ALH Consulting

Hirdetés

Az ALH Consulting az egyik legdinamikusabban fejlődő, keresőoptimalizálással foglalkozó marketingügynökség, fő területünk az e-kereskedelmi keresőoptimalizálás. Kizárólag a hatékonyságot tartjuk szem előtt, jelenleg 400+ domain keresőoptimalizálási feladataiban vállalunk aktív szerepet.

5/5

Net-Position

Hirdetés

2006 óta segítünk ügyfeleinknek az online térben hatékony eszközökkel előre törni a Google keresőben. Profi SEO szakértő csapatunk jelentős szakmai tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére is!

4.5/5

BP Digital

Hirdetés

A BP Digital SEO ügynökség dedikáltan csak keresőoptimalizálással foglalkozik, így nálunk a SEO nem csak egy üzletág, hanem a fő fókusz. Bevált és biztonságos technikákat alkalmazunk. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csupán SEO megoldásokat nyújtsunk, hanem segítsük őket az organikus növekedésben és a valós céljaik elérésében.

4/5

Marketing Consulting

Hirdetés

Mi itt a Marketing Consultingnál úgy gondoljuk, hogy a marketingnek megvannak bizonyos íratlan alapszabályai, amiben mi feltétel nélkül hiszünk. Semmit sem tartunk fontosabbnak, mint a megfelelő ügyfélélményt és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ne csak a mi ügyfeleink, de az ő vásárlóik, partnereik is ezt tapasztalják meg.

3/5

Horizon Média

Hirdetés

WordPress fejlesztő és keresőoptimalizáló csapat, ki is javítjuk weboldaladat. Már több, mint 100 hazai és külföldi cégnek dolgozunk állandóan.

2.5/5

Mi az a keresőoptimalizálás, vagyis a SEO?

A keresőoptimalizálás, vagyis SEO (Search Engine Optimization) azt az online marketing tevékenységet jelenti, amikor egy weboldal keresőmotorokban való organikus (nem fizetett) megjelenését javítjuk különféle eszközök segítségével. Így a keresőoptimalizálás célja, hogy egy adott oldal minél előrébb jelenjen meg a számára legrelevánsabb kulcskifejezések tekintetében a népszerű keresőkben, így elsősorban a Google-ben. A SEO-t napjaink egyik leggazdaságosabb online marketing eszközének is tartják, hiszen már alacsonyabb költségekkel is jelentős eredményt lehet elérni a megfelelő keresőoptimalizáló eszközök segítségével.

Azt, hogy egy weboldal mennyire sikeres SEO szempontjából, több dolog is befolyásolhatja, így érdemes egy szakértő keresőoptimalizáló ügynökség segítségét kérni. Egy SEO ügynökség ugyanis szakértelmének köszönhetően könnyen felmérheti a weboldal jelenlegi állapotát egy SEO Audit keretein belül, majd segít kialakítani a jövőre vonatkozó SEO stratégiát. Ha pedig nem szeretnél egyedül belevágni a megvalósításba, a technikai SEO, az on-page SEO és az off-page SEO tekintetében is garantáltan segítséget kapsz majd a választott ügynökségtől. Ha pedig a keresőoptimalizált tartalomgyártásban is segítségre van szükséged, egyes online marketing ügynökségek ezen a téren is nyújtanak szolgáltatást.

Természetesen ha a keresőoptimalizálás a cél, több szempontot is érdemes figyelembe venni SEO Ügynökség választásakor. Az egyik ilyen, hogy az adott cég milyen típusú keresőoptimalizálást csinál. Ha ugyanis nem az etikus utat választják, tehát Black Hat SEO-t folytatnak, az rendkívül káros hatással lehet az oldal rangsorolására. Továbbá ha nem szeretsz online kapcsolatot tartani, csakis személyesen, fontos lehet azon szempont is, hogy a választott cég helyileg hol helyezkedik el, hiszen például egy keresőoptimalizáló ügynökség Budapest környékéről rendkívül nehezen fog tudni személyes meeting időpontot foglalni egy nyíregyházi céggel.

Mik a legfontosabb keresőoptimalizálás eszközök?

SEO Audit

Ahhoz, hogy cégként tudhasd, milyen szinten áll keresőoptimalizálás szempontból a weboldalad, egy SEO audit szükséges. A SEO audit során felmérésre kerülnek az oldal keresőoptimalizálás szempontjából fontos értékei, fény derül a cég fontos kulcsszavainak jelenlegi állása, valamint a weboldal jelenlegi állapota is górcső alá kerül. Eredményképp pedig láthatod, milyen további SEO javítás szükséges a honlapon, valamint milyen további SEO szolgáltatások segíthetnek számodra elérni a kívánt állapotot.

SEO stratégia

A megfelelően keresőoptimalizált weboldal eléréséhez fontos, hogy céged rendelkezésére álljon egy profik által összeállított SEO Stratégia is. Ekkor ugyanis egy SEO Audit és az egyéni céljaid alapján a választott keresőoptimalizáló cég meg tudja határozni, hogy pontosan milyen eszközökre és fejlesztésekre van szükség ahhoz, hogy hosszú távon a weboldal jobb SEO értékekkel rendelkezzen. A SEO Stratégia része lehet egy kulcsszókutatás, a szükséges SEO eszközök meghatározása, valamint a javítandó pontok listája.

Technikai SEO

A technikai SEO a keresőoptimalizálás azon fajtája, amikor egy weboldal technikai beállításait optimalizáljuk SEO szempontból. Így beállításra kerülnek azon fontos funkciók, amelyek bár elsőre nem lesznek szembetűnő változások felhasználóként, a Google azonban a kódból kiolvasva jóval relevánsabbnak és minőségibbnek fogja találni általunk a weboldalt. Így például a technikai keresőoptimalizálás során beállításra kerülnek a kanonikus URL-ek, vagy épp feltöltésre kerülhetnek a weboldal URL-jeinek feltérképezését segítő fájlok és kódok.

On-page SEO

Az on-page SEO lényege, hogy a weboldalon megjelenő tartalom megfelelően keresőoptimalizált legyen. Így ezen folyamat során kialakításra kerülhet a megfelelő kulcsszavakat tartalmazó weboldal szövegezés, keresőoptimalizálásra kerülnek a képek és videók, illetve a weboldal kialakításának, így például fejléc struktúrájának módosítása is megtörténhet, amennyiben szükséges. Az on-page SEO során rendkívül fontos, hogy figyelembe vegyük a kulcsszókutatás során kapott eredményeket, valamint a célközönségünk igényeit is.

Off-page SEO

Az off-page SEO magába foglal minden olyan keresőoptimalizálás eszközt, amellyel az oldal rangsorolása a weboldalon kívülről javítható. Ide tartozik a sokak által alkalmazott linképítés, valamint a közösségi média SEO is. Bár a linképítés az off-page keresőoptimalizálás legfontosabb és leghatásosabb eszköze, fontos, hogy a megfelelő SEO vagy online marketing ügynökséget kérd fel rá. A választott cég linképítéskor ugyanis külső webhelyen vásárol helyet egy linkeket tartalmazó linképítő cikk elhelyezésére, amely ha nem a megfelelő módon történik, büntetés érheti az oldaladat.

Keresőoptimalizált tartalomgyártás

A keresőoptimalizált tartalomgyártás szintén egy remek eszköze a SEO-nak, amely alacsony költségek mellett nagymértékben megnövelheti a weboldal forgalmát. Egy jól megírt blog cikk vagy weboldal szöveg ugyanis a Google számára kincset ér az AI által generált szövegek világában, így egy szakszerűen megszerkesztett, keresőoptimalizált tartalom hamar meg fog látszódni weboldalad SEO eredményeiben. Válassz tehát olyan keresőoptimalizáló ügynökséget, akik egyedi és minőségi szöveget írnak!

Még nem vagy fent a listán?

Amennyiben ügynökséged még nem került fel toplistáink egyikére, vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink minősítik a cégedet.